اندیشمندان حوزهی مدیریت اذعان دارند که در محیط پرتلاطم و پویا حیات و رشد سازمانها بستگی به برنامهریزی دقیق راهبردی و کاربردی دارد. در این تحقیق هدف اصلی کشف فرایند و مؤلفههای اساسی برنامهی راهبردی یکی از پیامبران الهی از روزنهی وحی بهمنظور گام برداری در راستای توسعهی دانش مدیریت اسلامی است. پژوهش حاضر، با رویکرد تحلیل مضمون و روش درک قرآن به قرآن سامانیافته و درصدد تبیین جامعیت و جهانی بودنِ قرآن در این حوزه است. یافتهها ونتایج تحقیق حاکی از آن است که این مدیر نظام دینی با طراحی برنامهی راهبردی بر اساس مفروضات بنیادی، گامهای اساسی استراتژی خود را در تبیین اندیشه، کادر سازی، تشکیل گروه و مبارزهی با رقبا متمرکز نموده و با پیادهسازی و ارزیابی راهبردی توانسته است بحرانها را پشت سر بگذارد و نظام توحیدی را استقرار بخشد.
امیری (محمدزاده), محمد . (1399). برنامهی راهبردی حضرت موسی (ع) برای مبارزه با فرعون و نجات بنیاسرائیل از منظر قرآن. معارف اسلامی و مدیریت, 6(11), 63-92.
MLA
امیری (محمدزاده), محمد . "برنامهی راهبردی حضرت موسی (ع) برای مبارزه با فرعون و نجات بنیاسرائیل از منظر قرآن", معارف اسلامی و مدیریت, 6, 11, 1399, 63-92.
HARVARD
امیری (محمدزاده), محمد. (1399). 'برنامهی راهبردی حضرت موسی (ع) برای مبارزه با فرعون و نجات بنیاسرائیل از منظر قرآن', معارف اسلامی و مدیریت, 6(11), pp. 63-92.
CHICAGO
محمد امیری (محمدزاده), "برنامهی راهبردی حضرت موسی (ع) برای مبارزه با فرعون و نجات بنیاسرائیل از منظر قرآن," معارف اسلامی و مدیریت, 6 11 (1399): 63-92,
VANCOUVER
امیری (محمدزاده), محمد. برنامهی راهبردی حضرت موسی (ع) برای مبارزه با فرعون و نجات بنیاسرائیل از منظر قرآن. معارف اسلامی و مدیریت, 1399; 6(11): 63-92.